Landschap beheer

Onze buitenruimte is belangrijk, kostbaar en geeft ons rust. In samenwerking met onder andere natuurorganisaties, gemeenten en overheden zorgen we er voor dat onze kostbare natuur en kwetsbare terreinen mooi en behouden blijft en dat we er samen van kunnen genieten.

Meer informatie
Openbare ruimte

Voor de stichtingen, gemeenten en overheden verzorgen wij het ontwerp, aanleg en onderhoud van de openbare ruimte en infrastructuur. Design & Construct is onze formule alle facetten in één hand te houden en u te ontzorgen.

Meer informatie
Particuliere tuinen

Niet alleen de aanleg van een nieuwe tuin, maar ook deskundig onderhoud of renovatie van een verouderde tuin hoort tot ons pakket van werkzaamheden. Uitgangspunt is steeds een duurzaam ontwerp, perfect resultaat met veel buitenbeleving voor u als opdrachtgever!.

Meer informatie
Reinigingstechniek

Op ecologische wijze houdt BuitenGewoon Habets openbare ruimtes schoon en geeft een verzorgde uitstraling aan de omgeving. Een schone buitenruimte heeft rust!

Meer informatie
Grondverzet

Grondverzet gebeurt bij ons zorgvuldig, inzichtelijk, kundig en met de meest moderne machines. U kunt ons met een gerust hart inschakelen. Wij verzorgen grondverzet in de breedste zin van het woord.

Meer informatie
Zwembad bouw

In de zomer lekker genieten van u zwembad? BuitenGewoon Habets kan u ook hier ontzorgen door het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw zwembad, zwemvijver, sauna en jacuzzi.

Meer informatie
Rioleringswerken

Een goed werkend rioleringssysteem is belangrijk! Weersomstandigheden worden steeds extremer waardoor het systeem goed ontworpen en aangelegd moet worden. Een vakkundige en verantwoorde uitvoering is bij ons in goede handen!

Meer informatie
Wegenbouw

Ons bedrijf kan u een totaalconcept bieden voor het aanleggen, renoveren en repareren van o.a. bestratingen en wegen. Een vakkundige en verantwoorde uitvoering is bij ons in goede handen.

Meer informatie
Bestrating

Bestrating bestaat in diverse vormen. Ze moet voor iedereen veilig en toegankelijk zijn, sierwaarde hebben en duurzaam zijn. Bij ontwerp, aanleg en oplevering wordt u in het proces betrokken om samen tot een perfecte productkeuze te komen en een zorgeloze bestrating.

Meer informatie